Από την «Αναγέννηση» Ιεράπετρας στο αμερικάνικο πρωτάθλημα MLS

9:14 μ.μ. - Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020
09:01 μ.μ. - Παρ, 24/14/2020
Image: Από την «Αναγέννηση»  Ιεράπετρας στο αμερικάνικο πρωτάθλημα MLS

Ενα ΛΙΟΝΤΑΡΙ στο MLS της Αμερικής

Μια τεράστια επιτυχία έρχεται να προστεθεί στην ιστορία της Αναγέννησης και αυτή είναι η μεταγραφή του  Lamin Jawneh στην Atlanta United, ομάδα Ά κατηγορίας του πρωταθλήματος  MLS της Αμερικής. Ο Lamin,  που ήταν στη πόλη μας από το καλοκαίρι, φεύγει και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στο λασιθιώτικο ποδόσφαιρο . Μάγεψε όσους είχαν την ευκαιρία  και τη τύχη να τον δουν να αγωνίζεται με τη φανέλα της Αναγέννησης.

Στον Lamin,   η διοίκηση και το προπονητικό team,  είδαν αυτό το ξεχωριστό που είχε σαν παίκτης , τον πίστεψαν , τον εμπιστεύτηκαν και τον έφεραν στην Αναγέννηση. Tον έφεραν στην νοτιότερη πόλη της Ευρώπης,  κάτι που μάλλον δεν είχε δει το ελληνικό σκάουτινγκ, αφού ο Lamin αγωνιζόταν ήδη δύο χρόνια  σε Ρόδο και Κρήτη.  Από την νοτιότερη λοιπόν πόλη της Ευρώπης και από την Αναγέννηση στο MLS της Αμερικής , ο δικός μας Lamin.

Σύσσωμη η οικογένεια των Λιονταριών εύχεται  στον Lamin καλή συνέχεια στην τεράστια ομάδα της Atlanta United ,να συνεχίζει να μαγεύει και εκεί,  τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και να γνωρίσουν όλοι αυτόν τον εξαιρετικό παίκτη.