Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις του προσωπικού της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α

11:35 π.μ. - Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015
11:06 π.μ. - Τετ, 03/35/2015
Image: Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις του προσωπικού της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Ν.Π. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Δήμου Ιεράπετρας ετέθησαν η έγκριση ανανέωσης - παράτασης των συμβάσεων του προσωπικού με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ και η εξουσιοδότηση της Προέδρου για την υπογραφή συμβάσεων με την ΕΕΤΑΑ για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2014-2015».

Όπως ανέφερε η Πρόεδρος κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη, «αποφασίστηκε η ανανέωση όλων των συμβάσεων των εργαζομένων προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των δομών και να συνεχίσουν να λειτουργούν. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα απασχολούνται σχεδόν 60 άτομα από τα οποία σε 15 περίπου έληγε ο χρόνος σύμβασης, ο οποίος και σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. ανανεώνεται».
 
Αποφασίστηκε επίσης η επαναπροκήρυξη μη καλυφθείσας θέσης της προκήρυξης ΣΟΧ 2014 (ΠΕ Παιδαγωγού Ειδικής Αγωγής ΚΩΔ 105 και ο καθορισμός όρων νέας. Μεταξύ αυτών προβλέπεται ότι σε περίπτωση που και πάλι δεν καλυφθεί η θέση από Παιδαγωγό Ειδικής Αγωγής, θα δύναται να προσληφθεί Παιδαγωγός χωρίς τη συγκεκριμένη ειδικότητα.
 
ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ
anatolh.com