Άμεση ανάγκη για εργατικό δυναμικό, νερό και χυμούς στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

12:11 μ.μ. - Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020
12:03 μ.μ. - Παρ, 20/11/2020
Image: Άμεση ανάγκη για εργατικό δυναμικό, νερό και χυμούς στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Το νοσοκομείο πρέπει να είναι έτοιμο, αυτάρκες και όσο καλύτερα προετοιμασμένο γίνεται δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο Διοικητής

Συνεχίζονται οι εργασίες διαμόρφωσης χώρων στο νοσοκομείο Ιεράπετρας προκειμένου να υπάρχει ετοιμότητα λόγω κορωνοϊού. Σύμφωνα με τον Διοικητή κ. Μανώλη Καλλιονάκη καθημερινά γίνονται οι απαιτούμενες αλλαγές και προσαρμογές για την καλύτερη δυνατή οργάνωση και των δομών αλλά και της αξιοποίησης του προσωπικού.

Η κλινική κορωνοϊού θα είναι έτοιμη από Δευτέρα καθώς υπάρχουν δυσκολίες λόγω έλλειψης εργατικού δυναμικού στα συνεργεία. Το νοσοκομείο όμως πρέπει να είναι έτοιμο, αυτάρκες και όσο καλύτερα προετοιμασμένο γίνεται και πάνω σε αυτό γίνεται μεγάλη προσπάθεια.Υγειονομικό υλικό φτάνει σταδιακά στο νοσοκομείο και για ό,τι χρειαζόμαστε κατατίθενται σχετικά αιτήματα. Για ενίσχυση σε ιατρικό και λοιπό προσωπικό οι κινήσεις γίνονται σύμφωνα με τη νομοθεσία και τις οδηγίες του Υπουργείου.

Επιπλέον στο πλαίσιο της δημιουργίας νέων χώρων υπάρχουν διάφορες ανάγκες πχ σε κλιματισμό. Επίσης όσοι θέλουν να προσφέρουν νερό, χυμούς, σνακ είναι καλοδεχούμενοι, τόνισε ο κ. Καλλιονάκης ευχαριστώντας όλους όσοι στηρίζουν το Νοσοκομείο.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Καλλιονάκη: