Άλλη μία φορά χρυσό βραβείο για την Κρήτη στα Travel Awards

10:43 π.μ. - Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016
10:07 π.μ. - Δευ, 04/43/2016
Image: Άλλη μία φορά χρυσό βραβείο για την Κρήτη στα Travel Awards

Χρυσό Βραβείο για την Περιφέρεια Κρήτης στα Travel Awards στην Ενότητα Αθλητικού Τουρισμού, αποτελώντας μια ακόμη επιβράβευση για την προσπάθεια που καταβάλλεται!

Στην κατάμεστη αίθουσα όπου έγινε η εκδήλωση και παρουσία πολλών λαμπερών προσωπικοτήτων του ελληνικού τουρισμού, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Tourism Awards.
 
Tα Tourism Awards αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure.  Σημειώνεται ότι η απήχηση των βραβείων είναι τεράστια και πολλές από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρείες τουρισμού ανταγωνίζονται για την πολυπόθητη διάκριση.
 
Με αφορμή τη βράβευση ο εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης για θέματα Τουρισμού κ. Μιχάλης Βαμιεδάκης είπε χαρακτηριστικά: «Χρυσό Βραβείο για την Περιφέρεια Κρήτης στα Travel Awards στην Ενότητα Αθλητικού Τουρισμού. Ευχαριστούμε το ΣΕΓΑΣ για την εμπιστοσύνη και συνεργασία στη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου τον Ιούνιο του 2015. Δεύτερο χρυσό βραβείο για δεύτερη συνεχή χρονιά για την Περιφέρεια μας στα Travel Awards»

Creteplus.gr