Άγιος Νικόλαος: Σύλληψη Αλβανού δολοφόνου – Πώς ο 34χρονος έπεσε στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ

7:10 π.μ. - Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021
07:05 π.μ. - Τετ, 26/10/2021
Image: Άγιος Νικόλαος: Σύλληψη Αλβανού δολοφόνου – Πώς ο 34χρονος έπεσε στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ

Στη σύλληψη ενός 34χρονου αλλοδαπού ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία ενός συμπατριώτη του προχώρησαν οι Διωκτικές Αρχές του νομού Λασιθίου

Στη σύλληψη ενός 34χρονου αλλοδαπού ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία ενός συμπατριώτη του προχώρησαν σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr οι Διωκτικές Αρχές του νομού Λασιθίου.

Όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης πρόκειται για έναν Αλβανό ο οποίος διέμενε το τελευταίο διάστημα στον Άγιο Νικόλαο αλλά και σε άλλες πόλεις του νομού, όπου εργαζόταν ως εργάτης.

Ο 34χρονος πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Νικολάου για να βεβαιώσει ένα γνήσιο της υπογραφής. Εκεί ο αστυνομικός που είχε υπηρεσία πληκτρολογώντας τα στοιχεία του διαπίστωσε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για την άγρια δολοφονία του ομοεθνή του η οποία είχε λάβει χώρα σε περιοχή της Λαμίας.

Ο αστυνομικός αφού βεβαιώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο ενημέρωσε συναδέλφους του από το τμήμα, καθώς και στελέχη της ασφάλεια του Αγίου Νικολάου που προχώρησαν στην άμεση σύλληψή του.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 34χρονος θεωρούσε ότι είχε βρει ασφαλές καταφύγιο στην Κρήτη και πως κανείς δεν θα τον αναζητούσε.

Αύριο, αναμένεται να δρομολογηθούν οι διαδικασίες προκειμένου να μεταφερθεί στις ανακριτικές αρχές της Λαμίας για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.