Α. Ζερβός : Αξιοποιούμε τις πολιτικές επισκέψεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

10:37 π.μ. - Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017
10:03 π.μ. - Τετ, 15/37/2017
Image: Α. Ζερβός : Αξιοποιούμε τις πολιτικές επισκέψεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Τα θέματα που έθεσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στα θέματα που τέθηκαν κατά την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λασίθι αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον ΗΧΩFM  ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον ΒΟΑΚ και το αεροδρόμιο Καστελίου. Είναι αναγκαίο θα βλέπουμε ενιαία τον  ΒΟΑΚ από Χανιά μέχρι Σητεία αν και θα έπρεπε να λέμε από Καστέλι μέχρι Βάι. Η Περιφέρεια  στην πρότασή της είδε την Κρήτη ακριβώς έτσι  και τώρα  ξαφνικά ο Υπουργός Μεταφορών είπε ναι στον ΒΟΑΚ αλλά θα δοθεί προτεραιότητα σε Ηράκλειο - Χανιά. Εάν χαθεί η λογική του ενιαίου,   Χανιά - Σητεία αυτό θα επιφέρει αρνητικές επιπτώσεις και δεν το βλέπουμε τοπικιστικά αλλά κοιτάμε το σύνολο ως Κρήτη. Ο ΒΟΑΚ έχει τμήματα για τα οποία δεν έχουν προχωρήσει μελέτες κλπ  αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να τον βλέπουμε ενιαία. Η κεντρική κυβέρνηση εάν θέλει να κάνει κάτι το μπορεί,  αρκεί και εμείς να έχουμε επιχειρήματα να πείσουμε, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ζερβός .


 
Άλλα θέματα τα οποία  έθεσε στον κ. Μητσοτάκη αφορούσαν την υγεία αλλά και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. 
Επεσήμανε στη συνέχεια πως ήταν θετικό ότι ο κ. Μητσοτάκης ήταν ενήμερος  έδωσε απαντήσεις για διάφορα θέματα και έκανε και αξιόλογες  προτάσεις. 
Ο κ. Ζερβός ερωτηθείς σχετικά,   σχολίασε τα παράπονα που εκφράστηκαν  για τη μη επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Ιεράπετρα λέγοντας ότι οι αυτοδιοικητικοί θέλουν άμεσες επαφές  , ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι εκείνος  που σχεδιάζει το πρόγραμμα των επισκέψεων συνήθως άλλοι το αποφασίζουν αυτό,  και σημείωσε ότι μπορεί τα παράπονα να είναι εύλογα το σημαντικό όμως είναι πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε μια τέτοια επίσκεψη  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Ζερβού