Α. Παντελάκης: Κάποιοι έχουν ευθύνες για τη διάλυση της παράταξης «Δημιουργική Συνεργασία»

11:04 π.μ. - Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019
11:02 π.μ. - Παρ, 22/04/2019
Image: Α. Παντελάκης: Κάποιοι έχουν ευθύνες για τη διάλυση της παράταξης «Δημιουργική Συνεργασία»

Κατεβαίνει ξανά υποψήφιος στην τοπική κοινότητα Μύρτου

Την υποψηφιότητά του για την τοπική κοινότητα Μύρτου ανακοίνωσε ο νυν πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Παντελάκης. Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή μίλησε στον Ηχώ 99,8 σχολιάζοντας παράλληλα θέματα  και προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος.  Αναφέρθηκε στην παράταξη  στην οποία ανήκει ΄΄Δημιουργική Συνεργασία΄΄  με επικεφαλής τον Γιώργο Προϊστάκη ο οποίος στην πορεία παραιτήθηκε. Στην παράταξη αυτή  κάποια στιγμή είχε θέσει εαυτόν για να ηγηθεί ψηφοδελτίου θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα ότι η παράταξη θα πρέπει να έχει συνέχεια. Ωστόσο οι εξελίξεις ήταν διαφορετικές  εκφράζοντας μάλιστα την πικρία και δυσαρέσκειά του  για το ότι όπως φαίνεται η παράταξη δεν θα έχει συνέχεια.΄΄ Με λυπεί που  άνθρωποι του συνδυασμού  αποδέχονται τη διάλυση του συνδυασμού. Ανάμεσά  τους και άνθρωποι  που  είχαν διοικήσει την Ιεράπετρα΄΄τόνισε ο κ. Παντελάκης. Μίλησε και για τον κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο με τον οποίο είχαν γίνει συζητήσεις ώστε να ηγηθεί ψηφοδελτίου σχολιάζοντας πως  κατά την άποψή του  δεν ήταν έντιμος ο τρόπος που τελικά ο κ. Μαμαντόπουλος  αποσύρθηκε. Τόνισε ακόμη ότι η παράταξη θα μπορούσε να έχει συνέχεια και θα έπρεπε να γίνουν διαδικασίες ώστε να επιλεγεί ένας από τους υποψηφίους που είχαν  θέσει υποψηφιότητα. Δεν είχαν δικαίωμα να διαλύσουν την παράταξη, τόνισε με έμφαση.  Για τους λόγους αυτού και άλλους , αποφάσισε λοιπόν μετά από σκέψη να θέσει υποψηφιότητα για την Τ.Κ. Μύρτου το οποίο υπηρετεί και επιθυμεί να συνεχίσει να υπηρετεί.
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Παντελάκη:


 
Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του όπως την ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης : «Ενημερώνω τους κατοίκους και τούς επισκέπτες του Μύρτου ότι μαζί με εκλεκτά μέλη της τοπικής κοινωνίας, θα διεκδικήσουμε την ψήφο σας στις ερχόμενες εκλογές την 26 Μαϊου 2019. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους!! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους Δημάρχους και στους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους!!! Ο Συνδυασμός μας στο Μύρτος θα είναι ανεξάρτητος και θα προσπαθήσει να τηρήσει ίσες αποστάσεις από όλους τους υποψηφίους. Γνωρίζουμε στους πολίτες ότι σύμφωνα με τον νέο εκλογικό νόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές (Κλεισθένης), οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το Τοπικό Συμβούλιο που επιθυμούν και να επιλέξουν με την ψήφο τους όποιο δημοτικό ψηφοδέλτιο επιθυμούν δηλαδή μπορούν να ψηφίσουν άλλο συνδυασμό στο χωριό και άλλο για το δήμο!! Ελπίζοντας ότι οι δημοτικοί συνδυασμοί θα σεβαστούν την επιθυμία μας και τοποθετώντας άτομα από το χωριό μας στα κεντρικά τους ψηφοδέλτια, θα δώσουν τη δυνατότητα στους ψηφοφόρους του χωριού μου να επιλέξουν τους καλλίτερους!! Απευθύνομαι και σε όσους θέλουν να διεκδικήσουν την Προεδρία του Μύρτου, καλοδεχούμενος ο οποιοσδήποτε συνδυασμός!! Κάθε προσπάθεια διχασμού του χωριού είτε από τα κεντρικά ψηφοδέλτια είτε από το Μύρτος, ισοδυναμεί με οπισθοδρόμηση και εμπόδιο στην ανάπτυξη και την ευημερία του χωριού μας!!
 
ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧAΣΕΙ!!!
 
Με σεβασμό και εκτίμηση προς όλους τους συνυποψηφίους μου στο Μύρτος!! Με σεβασμό και εκτίμηση προς όλους τούς υποψηφίους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους!! Προσδοκώντας σε μελλοντική συνεργασία με όποιους επιλέξει ο λαός στο Μύρτος!! Προσδοκώντας μελλοντική συνεργασία με όποιους επιλέξει ο λαός του δήμου για κεντρική διοίκηση!! Εύχομαι και πάλι καλή επιτυχία!! Σας γνωρίζω ότι ο συνδυασμός μου είναι έτοιμος και εν ευθέτω χρόνο θα ανακοινωθούν τα ονόματα!!»