Ξανά στο τραπέζι τα μεγάλα έργα που έχουν μείνει στο συρτάρι στους στόχους του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

12:01 μ.μ. - Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020
12:01 μ.μ. - Παρ, 03/01/2020
Image: Ξανά στο τραπέζι τα μεγάλα έργα που έχουν μείνει στο συρτάρι στους στόχους του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

Θερμές ευχές για μια δημιουργική χρονιά από τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Γουλιδάκη

Με χιόνια και βροχές έκανε ποδαρικό η νέα χρονιά ντύνοντας στα λευκά τους ορεινούς όγκους και γεμίζοντας φράγματα, ποτάμια και ρυάκια. Παρουσιάστηκαν μικρά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζονται μετά από παρεμβάσεις της αντιπεριφέρειας Λασιθίου σε συνεργασία με Δήμους κα υπηρεσίες.

Ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Γιάννης Γουλιδάκης μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ανέφερε ότι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί παρόλα αυτά όμως υπάρχουν κάποια σημεία πιο επικίνδυνα και για αυτό εφιστάται η προσοχή των οδηγών. Ειδικά εν όψει του νέου κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τις προβλέψεις.

Αναφέρθηκε και στους στόχους για τη νέα χρονιά λέγοντας ότι ανάμεσα στις προτεραιότητες είναι η αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν πέρυσι από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ένας επόμενος στόχος είναι να βγουν από τα συρτάρια σημαντικά αναπτυξιακά έργα του Λασιθίου τα οποία για κάποιους λόγους δεν συζητήθηκαν, δεν προωθήθηκαν, τα τελευταία χρόνια όπως είναι έργα που σχετίζονται με το οδικό δίκτυο π.χ. παράκαμψη Παχειάς ‘Αμμου, Ιεράπετρα - Φέρμα, Πιλαλήματα – Σητεία, Καλό Χωριό – Φρουζή.

Επιπλέον στους στόχους είναι τεχνικά έργα, πανεπιστημιακές σχολές κ.α. καθώς και θέματα που έχουν να κάνουν με την ίδια την αυτοδιοίκηση.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Γουλιδάκη: