“Παγάκια Λασιθίου Κρήτης” | Μιλήσαμε με το παγοποιείο που φτιάχνει έναν από τους καλύτερους Πάγους στην Κρήτη!

1:57 μ.μ. - Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021
01:05 μ.μ. - Δευ, 31/57/2021
Image: “Παγάκια Λασιθίου Κρήτης” | Μιλήσαμε με το παγοποιείο που φτιάχνει έναν από τους καλύτερους Πάγους στην Κρήτη!

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Μάνος Πατεράκης δουλεύοντας 20 χρόνια στο χώρο της εστίασης, 12 από αυτά ως ιδιοκτήτης δημοφιλούς καταστήματος, γνωρίζει ακριβώς τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του χώρου

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί να αγοράσει κάποιος πάγο. Πόσο δύσκολο είναι να τον φτιάξεις μόνος σου; Άλλωστε είναι απλά λίγο παγωμένο νερό. Όταν όμως έχεις εργαστεί και χρησιμοποιήσει τον πάγο σαν το υλικό της δουλειάς σου, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τόσο απλό. Όπως λέει άλλωστε και το ρητό ο πάγος είναι για τον bartender, ότι είναι η φωτιά για τον chef.

Ποιο ήταν το κίνητρο για να ασχοληθείτε με αυτή την εξειδίκευση;

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, “Παγάκια Λασιθίου Κρήτης”, Μάνος Πατεράκης δουλεύοντας 20 χρόνια στο χώρο της εστίασης, 12 από αυτά ως ιδιοκτήτης δημοφιλούς καταστήματος, γνωρίζει ακριβώς τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του χώρου και μας απαντάει: “Η καθαρότητα του νερού ως πρώτη ύλη, η διαύγεια του προϊόντος, η σωστή ποσότητα και η επιλεγμένη σακούλα συσκευασίας, είναι γνώμονας του τρόπου λειτουργίας μας” Μέσω της διαδικασίας της αντίστροφης όσμωσης το νερό αποβάλλει από το χλώριο, τις οσμές και την σαθρή δομή μετατρέποντας το στον ιδανικό, διάφανο πάγο.

hxonews

Που γίνεται η παραγωγή του πάγου;

Η παραγωγή γίνεται στον χώρο μας, ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα, σε σύγχρονες πιστοποιημένες εγκαταστάσεις οι οποίες δεν επιτρέπουν την δημιουργία μυκήτων και καθιστούν τον πάγο απόλυτα ασφαλή για κατανάλωση. Οι 2,5 και 7,5 κιλών συσκευασίες μας, διαβεβαιώνουν την ποιότητα του πάγου μας καθώς είναι ειδικά κατασκευασμένες ώστε να αντέχουν στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες του ψυγείου.

hxonews

Τι τύπους επιχειρήσεων προμηθεύετε ;

Προμηθεύουμε μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων δίνοντας την μέγιστη προσοχή μας στην εστίαση, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Κατά την διανομή ακολουθούμε προδιαγραφές κατεψυγμένων τροφίμων ώστε να επιβεβαιώσουμε την ποιότητα του πάγου μας. Βέβαια, τα προϊόντα μας διατίθενται και στο κοινό από επιλεγμένους συνεργάτες μας.

hxonews

Τι κρύβει το μέλλον για τα “Παγάκια Λασιθίου Κρήτης” ;

Η πρωτοπορία θα είναι πάντα ένας από τους μεγαλύτερους στόχους μας για αυτό και πρόσφατα φέραμε κοντά σας ένα ακόμα προϊόν, τον τετράγωνο, κρυστάλλινο και πιστοποιημένο πάγο μας.

hxonews

Ιδανικός για κάθε ποτό και cocktail καθώς διαθέτει μεγαλύτερη επιφάνεια με αποτέλεσμα να μην λιώνει γρήγορα και να αλλοιώνει το ποτό μας. Ο κορυφαίος εξοπλισμός, μας δίνει την αυτοπεποίθηση να τολμάμε και να προσφέρουμε συνεχώς νέα προϊόντα!

hxonews

Μπορείτε να βρείτε τα “Παγάκια Λασιθίου Κρήτης” στα επίσημα Social Media τους @IceCubesLasithi σε Facebook & Instagram ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους καθημερινά στο τηλέφωνο 694 224 3552 για όποιες πληροφορίες χρειάζεστε!