Φροντιστήρια Πουκαμισάς: Τελική Προσομοίωση εξετάσεων 2017

07.04.2017 10:53

Άσκηση στρατηγικής και ψυχολογική προετοιμασία πριν απο τις εξετάσεις

 
Τα διαγωνίσματα της Τελικής Προσομοίωσης που υλοποιούνται από όλα τα φροντιστήρια Πουκαμισάς σε κοινά θέματα αποτελούν μία άσκηση στρατηγικής, μεθοδολογίας και ψυχολογικής προετοιμασίας πριν από τις προαγωγικές εξετάσεις για τους μαθητές της Α και Β Λυκείου και πριν από τις Πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές της Γ Λυκείου.
Λάβε και εσύ μέρος και σύγκρινε την επίδοση σου με το μέσο όρο της βαθμολογίας του Ομίλου σε κάθε μάθημα.
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 28420-23100, 28420-23333 (Ιεράπετρα) και 28410-21226 (Άγιος Νικόλαος).
Τα διαγωνίσματα της Τελικής Προσομοίωσης που υλοποιούνται από όλα τα φροντιστήρια του Ομίλου σε κοινά Θέματα αποτελούν μία άσκηση στρατηγικής μεθοδολογίας και ψυχολογικής προετοιμασίας πριν από τις προαγωγικές εξετάσεις για τους μαθητές της Α και Β Λυκείου και πριν από τις Πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές της Γ Λυκείου.
Για τους μαθητές της Α και Β Λυκείου τα διαγωνίσματα της Τελικής Προσομοίωσης αποτελούν μία ξεχωριστή δοκιμασία καθώς πριν από τις προαγωγικές εξετάσεις του Λυκείου έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε θέματα ανάλογα με τα θέματα που θα αντιμετωπίσουν στις εξετάσεις του σχολείου τους. Ειδικά για τους μαθητές της Α Λυκείου η Προσομοίωση γίνεται ακόμα πιο σημαντική αν σκεφτούμε ότι η δομή των διαγωνισμάτων των προαγωγικών εξετάσεων της τάξης τους είναι εντελώς διαφορετική από την δομή των διαγωνισμάτων των προαγωγικών εξετάσεων του Γυμνασίου, οπότε μέσω της Προσομοίωσης έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν σε ολοκληρωμένα διαγωνίσματα όπως αυτά των προαγωγικών εξετάσεων του σχολείου τους και να αναπτύξουν την κατάλληλη στρατηγική μεθοδολογία σε κάθε μάθημα χωριστά.
Για τους μαθητές της Γ Λυκείου τα διαγωνίσματα της Τελικής Προσομοίωσης είναι μία μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν το επίπεδο της γνώσης τους πριν από τις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Όλοι οι μαθητές μας έχουντη δυνατότητα λίγες ημέρες μετά την επίδοση της βαθμολογίας των διαγωνισμάτων της Προσομοίωσης να συγκρίνουν την επίδοση τους με το μέσο όρο της βαθμολογίας του Ομίλου σε κάθε μάθημα και σε συνεργασία με τους καθηγητές τους να κάνουν τις τελευταίες διορθωτικές κινήσεις. Το παραπάνω αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα των φροντιστηρίων μας, αφού πραγματοποιείται σε όλα τα διαγωνίσματα που υλοποιούνται στη διάρκεια του σχολικού έτους και γίνεται ακόμα πιο σημαντικό στα διαγωνίσματα της Τελικής Προσομοίωσης.
Τα φροντιστήρια Πουκαμισάς δίνουν τη δυνατότητα σε μαθητές της Α και Β Λυκείου που δεν φοιτούν στα φροντιστήρια μας να λάβουν μέρος στην Τελική Προσομοίωση. Δύο μαθητές – ένας από την Α Λυκείου και ένας από την Β Λυκείου – οι οποίοι θα συγκεντρώσουν από όλο τον Όμιλο την υψηλότερη βαθμολογία στο σύνολο των διαγωνισμάτων της Τελικής Προσομοίωσης 2017 θα κερδίσουν από ένα iPadmini.
Για να δηλώσετε συμμετοχή στα διαγωνίσματα της Τελικής Προσομοίωσης επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 28420-23100 και 28420-23333 για την Ιεράπετρα και 28410-21226 για τον Άγιο Νικόλαο.