Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Υγείας Δήμου Ιεράπετρας

5:40 μ.μ. - Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015
05:02 μ.μ. - Τετ, 11/40/2015
Image: Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Υγείας Δήμου Ιεράπετρας

Πρόσκληση για συνεδρίαση, απευθύνει στα μέλη της Επιτροπής Υγείας ο πρόεδρος της κ. Αντώνιος Πετράς για την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 13.30.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιεράπετρας, για τα παρακάτω θέματα:
 
Θέμα 1ο: Ενημέρωση για τον προγραμματισμό των μαθημάτων καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και Α΄ Βοηθειών από το γραφείο Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου μας σε συνεργασία με το Ε.Κ.Α.Β. Κρήτης του τομέα Ιεράπετρας, στα σχολεία του Δήμου. Εισηγητής κ. Πετράς Αντώνιος.
Θέμα 2ο: Ενημέρωση των εξελίξεων που αφορούν στη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας. Εισηγητής κ. Πετράς Αντώνιος.
 
 
Θέμα 3ο: Οργάνωση διαλέξεων σε συνεργασία με τη σχολική επιτροπή για τη δυσλεξία και τις μαθησιακές δυσκολίες. Εισηγητής κ. Πετράς Αντώνιος.
Θέμα 4ο: Απολογισμός των δράσεων του γραφείου προαγωγής και πρόληψης της Υγείας του Δήμου μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εισηγητής κ. Πετράς Αντώνιος.
Θέμα 5ο: Ενημέρωση για το Εθνικό Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και προαγωγής της Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων-Ηπιόνη. Εισηγητής κ. Πετράς Αντώνιος.