Παιδιά του ΚΗΦΑΑΜΕΑ στόλισαν το δέντρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων

5:11 μ.μ. - Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018
05:04 μ.μ. - Πέμ, 12/11/2018
Image: Παιδιά του ΚΗΦΑΑΜΕΑ στόλισαν το δέντρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων

Παιδιά του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης Ατόμων και Ειδικές Ανάγκες στόλισαν την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του κεντρικού καταστήματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά

Αποδεικνύοντας τον αγώνας τους για ενεργό συμμετοχή και παρουσία σε μικρές αλλά σημαντικές στιγμές στης καθημερινότητας.
 
Ταυτόχρονα η διοίκηση της Τράπεζας Χανίων έκανε πράξη την πολιτική της για εξωστρέφεια και στήριξη των κοινωνικών δομών της πόλης.
 
Ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων γίνεται κάθε χρόνο από παιδιά κοινωνικών δομών. Φέτος τα παιδιά του ΚΗΦΑΑΜΕΑ ήταν εκείνα που γέμισαν με τις φωνές τους το κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας σκορπώντας απλόχερα χαμόγελα κι ευχές.


1

 
Ο Άϊ Βασίλης έφτασε κάπως πρόωρα γι αυτά που με χαρά πήραν τα δώρα τους. Η χθεσινή δράση συνοδεύτηκε και με μια χορηγία προς το ΚΗΦΑΑΜΕΑ ύψους πεντακοσίων ευρώ, ποσό που θα διατεθεί για τις ανάγκες του νέου κτηρίου του κέντρου.
 
Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης Ατόμων με ειδικές ανάγκες παρέχει καθημερινά πολύτιμη υποστήριξη σε 20 παιδιά που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, σπαστική τετραπληγία και νοητική υστέρηση.
 
Με την ολοκλήρωση της νέας στέγης του ΚΗΦΑΑΜΕΑ στο τέλος του 2019 θα δοθεί η δυνατότητα για φιλοξενία συνολικά πενήντα παιδιών σε συνθήκες αξιοπρεπείς και εγκαταστάσεις που θα αρμόζουν στην ποιότητα του έργου που επιτελεί το ΚΗΦΑΑΜΕΑ.

2
 
«Χαιρόμαστε που υποδεχτήκαμε τα παιδιά του ΚΗΦΑΑΜΕΑ. Ο στολισμός ενός Χριστουγεννιάτικου δέντρου ακόμα και στον εργασιακό χώρο ενός καταστήματος τραπέζης αποκτά ξεχωριστό χρώμα και συμβολισμό όταν γίνεται με τον τρόπο αυτό» τόνισε ο αναπληρωτής διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων κ. Μανόλης Κορωνιωτάκης.
 
Την ευγνωμοσύνη της προς τη διοίκηση της Τράπεζας Χανίων για την προσφορά της και την θερμή υποδοχή των παιδιών του ΚΗΦΑΑΜΕΑ εξέφρασε η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου κ. Δήμητρα Μηνά.


3

4
 
 
πηγή neakriti.gr