ΟΦΙ - ΑΣΙ την Κυριακή. Όλοι στο Βουζουνεράκειο

6:31 μ.μ. - Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017
06:07 μ.μ. - Τρί, 04/31/2017
Image: ΟΦΙ - ΑΣΙ την Κυριακή. Όλοι στο Βουζουνεράκειο

Ήγγικεν η ώρα. Άλλο ένα ραντεβού με την ιστορία του έχει την Κυριακή ο ΟΦΙ

Θα αντιμετωπίσει τον ΑΣΙ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος , και χρειάζεται την νίκη για να αναδειχθεί πρωταθλητής με την λήξη του αγώνα. Διαφορετικά θα μπούμε στην διαδικασία των playoff.
Θα είναι δύσκολος αγώνας. Ο ΑΣΙ όπως μαθαίνομε θέλει διακαώς τον αγώνα αυτόν. Οχι μόνο για λόγους γοήτρου αλλά είναι πέμπτος , ένα βαθμό πίσω από τον ΑΟΑΝ. Και ευελπιστούν οι άνθρωποι του ΑΣΙ ότι αν νικήσουν τον ΟΦΙ , ο ΑΟΑΝ θα γκελάρει με την Ελούντα και έτσι θα βρεθούν στην τέταρτη θέση , οπότε θα παίξουν playoff .
Στα τόσα χρόνια στον ΟΦΙ τα έχομε δει όλα εκτός από ένα πράγμα. Να μας χαριστεί μιά ομάδα. Και ούτε θέλομε να το δούμε. Ολες οι ομάδες , όλη την χρονιά περιμένουν πως και πως τον αγώνα με τον ΟΦΙ. Αν τον κερδίσουν θα θεωρηθεί η χρονιά πετυχημένη. Ο ΑΣΙ καλά κάνει και έχει τις φιλοδοξίες του αφου ο κανονισμός των συγκεκριμένων playoff του επιτρέπει ΜΙΑ αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και με 22 !!!! βαθμούς διαφορά από τον πρώτο να διεκδικεί πρωτάθλημα. Μην τα ξαναλέμε. Και βέβαια ο ΑΣΙ και ο κάθε ΑΣΙ είναι υποχρεωμένος να παίξει για την ιστορία του.
Για την ιστορία του όμως θα παίξει και ο ΟΦΙ. Μια ιστορία που του επιτάσσει να φέρνει τίτλους στην Ιεράπετρα. Εχει φέρει πάρα πολλούς και θα φέρει ακόμα ένα την Κυριακή το απόγευμα. Και δεν θα μας εμποδίσει κανείς.
Ολοι την Κυριακή στο Βουζουνεράκειο , όπως στον αγώνα με την ΝΙΚΗ να σπρώξομε τον ΟΦΙ στη νίκη και τον τίτλο.
 
Aπό www.ofierapetras.blogspot.com