Ο Μητσοτάκης νέος ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου – Αποχώρησε ο Τσίπρας έπειτα από 4,5 χρόνια

2:16 μ.μ. - Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019
02:08 μ.μ. - Τετ, 07/16/2019
Image: Ο Μητσοτάκης νέος ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου – Αποχώρησε ο Τσίπρας έπειτα από 4,5 χρόνια

Λίγα λεπτά μετά την ορκωμοσία ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο νέος πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για την τελετή παράδοσης - παραλαβής της ηγεσίας της ελληνικής κυβέρνησης

 
Λίγα λεπτά μετά την ορκωμοσία ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο νέος πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για την τελετή παράδοσης - παραλαβής της ηγεσίας της ελληνικής κυβέρνησης.
 
Λίγα λεπτά μετά την ορκωμοσία ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο νέος πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για να παραστεί στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της ηγεσίας της ελληνικής κυβέρνησης.
 
Στην είσοδο της πρωθυπουργικής κατοικίας τον υποδέχθηκε ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Η διαδικασία γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.
 
Πέρασαν στα ενδότερα του Μεγάρου όπου είχαν μια σύντομη συνομιλία. Ιδιαίτερη η στιγμή όπου ο Αλέξης Τσίπρας αποχωρεί από το Μαξίμου έπειτα από 4,5 χρόνια.



 
 
in.gr