Μέχρι 15 Δεκέμβρη το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ιεράπετρα

10:26 π.μ. - Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019
10:11 π.μ. - Τρί, 26/26/2019
Image: Μέχρι 15 Δεκέμβρη το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ιεράπετρα

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου στον Ηχώ 99,8 για χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, εορταστικό ωράριο και Black Friday

Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας και στο επίκεντρο βρέθηκε μεταξύ άλλων ο σχεδιασμός για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Σε δηλώσεις του στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μπινιχάκης ανέφερε ότι στόχος είναι να γίνουν κατασκευές που θα μπορούν να διατηρηθούν στον χρόνο π.χ. σιδηροκατασκευές έτσι ώστε να υπάρχει κάθε χρόνο κάτι έτοιμο για τον στολισμό της πόλης και ανάλογα να γίνεται εμπλουτισμός. Αστέρια  για να τοποθετηθούν στην είσοδο της πόλης και στην πλατεία αλλά και ένα έλκηθρο  γύρω στα τρία μέρα ώστε να μπορεί ο κόσμος να βγάζει φωτογραφίες είναι στις σκέψεις τους. Θα προχωρήσουν επίσης  σε δράσεις για παιδιά, μουσική με DJ για τουλάχιστον 2 ημέρες και με ηχεία για τις ημέρες των γιορτών. Πρόσθεσε ότι υπάρχει συνεργασία με τον δήμο και πως το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει γύρω στις 15 Δεκεμβρίου ίσως και πιο νωρίς.
 
Στη συνέχεια αναφέρεται στην Black Friday  λέγοντας ότι στηρίζουν τη δράση αυτή ωστόσο όμως για μια ημέρα. Όχι για μια σχεδόν εβδομάδα όπως κάποιοι προσπαθούν να εφαρμόσουν.  
 
Τέλος σε ότι αφορά το εορταστικό ωράριο είπε ότι θα ξεκινήσει στις 16 Δεκεμβρίου , θα υπάρξει όμως σύντομα επίσημη ανακοίνωση για την ενημέρωση μελών και καταναλωτών.
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Μπινιχάκη: