Γ. Μπαρμπούνης: Η Ν.Δ. έχει ξεκινήσει τη διαδικασία επιλογής προσώπων για τις εκλογές

9:59 π.μ. - Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017
09:06 π.μ. - Κυρ, 11/59/2017
Image: Γ. Μπαρμπούνης: Η Ν.Δ. έχει ξεκινήσει τη διαδικασία επιλογής προσώπων για τις εκλογές

Σε ετοιμότητα η Ν.Δ. όποτε και αν αυτές γίνουν

Την Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 05:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί Νομαρχιακή Συνέλευση των μελών της Νέας Δημοκρατίας στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου Mistral Bay στον Άγιο Νικόλαο. Θα συζητηθούν οργανωτικά ζητήματα και οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Στην Νομαρχιακή συνέλευση θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Κονταδάκης Στέλιος και υψηλόβαθμα στελέχη της γραμματείας Οργανωτικού.
Επίσης ενημερώνουμε τα μέλη του κόμματος ότι στο πλαίσιο της προσυνεδριακής διαδικασίας του 11ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017, στις 14.30, στο 4ο Προσυνέδριο, με θέμα: «Για τις Επιχειρήσεις και την Επανεκκίνηση της Οικονομίας» στο Ηράκλειο (ξενοδοχείο «Candia Maris»).
Στις εργασίες του Προσυνεδρίου θα συμμετέχει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
 
Ο κ. Γ. Μπαρμπούνης  πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λασιθίου μιλώντας στον Ηχώ fm 99,8 αναφέρθηκε στην προετοιμασία της Ν.Δ. για επικείμενες εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν, την διαδικασία επιλογής προσώπων η οποία μάλιστα  έχει ήδη ξεκινήσει από την αρμόδια ομάδα που έχει αναλάβει αυτό το κομμάτι, την προσπάθεια του προέδρου κ. Κ. Μητσοτάκη να βρεθεί το κόμμα κοντά στους νέους καθώς και στους στόχους της σημερινής νομαρχιακής συνέλευσης στον Άγιο Νικόλαο αλλά και στις  εργασίες του προσυνεδρίου που θα γίνει στο Ηράκλειο την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017, στις 14.30 με θέμα: «Για τις Επιχειρήσεις και την Επανεκκίνηση της Οικονομίας»
 
Ακολουθεί συνέντευξη Γ. Μπαρμπούνη: