Επίσκεψη του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της Σχολικής Επιτροπής στο 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

1:17 μ.μ. - Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
01:12 μ.μ. - Σάβ, 07/17/2019
Image: Επίσκεψη του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της Σχολικής Επιτροπής στο 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

Την Παρασκευή, 6/12/2019, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο χώρο σου σχολικού κτιρίου του 3ου Γυμνασίου Ιεράπετρας από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κο. Αστροπεκάκη Κωνσταντίνο, τον Αντιπρόεδρο κο. Γεωργαλάκη Εμμανουήλ

Την Παρασκευή, 6/12/2019, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο χώρο σου σχολικού κτιρίου του 3ου Γυμνασίου Ιεράπετρας από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κο. Αστροπεκάκη Κωνσταντίνο, τον Αντιπρόεδρο κο. Γεωργαλάκη Εμμανουήλ και τον μηχανικό του Δήμου Ιεράπετρας κο. Λαποκωνσταντάκη Σπύρο.

Μετά την υποδοχή τους από τον Διευθυντή του Σχολείου κο. Ψαρουδάκη Βαλάντη, τον Εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κο. Τουρλούκη Δημήτριο, καθώς και το Προεδρείο του 15μελούς Συμβουλίου των μαθητών, συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα της σχολικής μονάδας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της μόνωσης της οροφής του κτιρίου.

Αφού καταγράφηκαν όλες οι ανάγκες της σχολικής μονάδας, υπόσχεση του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της Σχολικής Επιτροπής είναι να υπάρξει η αμεσότερη επίλυση και αποκατάσταση του προβλήματος της μόνωσης της οροφής, καθώς και η εξέταση όλων των αναγκών του σχολείου.