Ελούντα - Οφι, ο μεγάλος τελικός την Κυριακή

10:33 π.μ. - Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017
10:03 π.μ. - Παρ, 17/33/2017
Image: Ελούντα - Οφι, ο μεγάλος τελικός την Κυριακή

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον Άγιο Νικόλαο στις 18:30

Την Κυριακή στις 18.30 ο ΟΦΙ έχει άλλο ένα ραντεβού με την ιστορία του στον Αγιο Νικόλαο. Θα αντιμετωπίσει την Ελούντα σε ακόμα ένα τελικό κυπέλου με στόχο να σηκώσει ακόμα μια κούπα. Θαναι η 6η των τελευταίων τριών ετών , θάναι το τέταρτο σερί κύπελο και η αρχή για το τρίτο σερί ντάμπλ. Μόνο ο ΟΦΙ αυτά.
Μόνο που οι παίκτες του ΟΦΙ , δικαιωματικά , μας θέλουν δίπλα τους στον αγώνα αυτό. Να τους εμψυχώσομε , να τους χειροκροτήσομε , να πανηγυρίσομε μαζί τους.
Δεν θαναι εύκολος αγώνας. Η Ελούντα ,αρκετά ανεβασμένη τελευταία , ζει και αναπνέει για τον αγώνα αυτό. Ο προπονητής της , ο Γεραπετρίτης Νίκος Καπαρακης ξέρει τον ΟΦΙ σαν την κάλπικη δεκάρα. Και σημειολογικά , ο παίκτης που έδωσε το κύπελο στον ΟΦΙ στον μοναδικό μέχρι τώρα τελικό ΟΦΙ-ΕΛΟΥΝΤΑ το 2015 , ο Γεραπετρίτης Ματθαίος Τοψιδέλης , είναι παίκτης της Ελούντας.
Ομως ο ΟΦΙ είναι ΟΦΙ. Είναι ομάδα από μέταλο. Μέταλο δυσεύρετο. Μέταλο τέτοιο που ξέρει να κερδίζει τελικούς . Και θα τον κερδίσει και αυτόν. Ολοι την Κυριακή στον Αγιο Νικόλαο να σηκώσομε ακόμα μιά ασπρόμαυρη κούπα.
Υ.Γ.1 Την ίδια ώρα παίζει ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Κανείς από τους δύο δεν έχουν την ανάγκη μας. Και οι δύο έχουν εκατομμύρια φίλους να ζεστάνουν την Κυριακή το απόγευμα τους καναπέδες. Ο ΟΦΙ όμως είναι ιδέα για λίγους και ωραίους. Για εμάς. Και έχει την ανάγκη μας.
Υ.Γ.2. Η φωτογραφία είναι από τον μοναδικό τελικό που έχει γίνει μέχρι τώρα ανάμεσα στον ΟΦΙ και στην ΕΛΟΥΝΤΑ , στις 18 Μαρτίου του 2015 , όπου ο ΟΦΙ πήρε το κύπελο κερδίζοντας με 1-0 με γκολ του Τοψιδέλη.
 
Πηγή: ofierapetras.blogspot.com