Ειδικές πολυθρόνες από χορηγίες στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

11:38 π.μ. - Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015
11:09 π.μ. - Τρί, 29/38/2015
Image: Ειδικές πολυθρόνες από χορηγίες στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Δύο νέες, ειδικές πολυθρόνες στις οποίες ξαπλώνουν οι νεφροπαθείς, όσες ώρες διαρκεί η διαδικασία αιμοκάθαρσης, προμηθεύτηκε η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, χάριν στη χορηγία της εταιρείας «ΜIRUM» και συγγενών νεφροπαθών που προσέφεραν χρήματα για το σκοπό αυτή, στη μνήμη τους.

Η παραλαβή των δύο πολυθρόνων έγινε την Παρασκευή. Υπενθυμίζουμε ότι, πάλι, χάριν σε χορηγία ιδιωτών, αυτή του Συνδέσμου Ξενοδόχων Λασιθίου, η Μονάδα είχε εξασφαλίσει και δύο σύγχρονες μονάδες αιμοκάθαρσης. Η αξία της κάθε πολυθρόνας είναι 2.600 (χωρίς ΦΠΑ).
 
Με την ευκαιρία, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Νομού Λασιθίου Νίκος Χριστοφακάκης, δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ: «Η προμήθειά τους ήταν αναγκαία λόγω παλαιότητας και φθοράς από τη μακρά χρήση, την οποία είχαν υποστεί οι προηγούμενες τις οποίες αντικατέστησαν οι δύο νέες, σύγχρονες πολυθρόνες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά τη γενναία αλληλεγγύη των συμπολιτών μας και ελπίζουμε αυτή η διάθεση προσφοράς να συνεχίσει να επιδεικνύεται από τον κόσμο του Νομού Λασιθίου».
 
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ
anatolh.com