Διεύρυνση της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων Δήμου Ιεράπετρας

9:20 π.μ. - Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015
09:01 π.μ. - Πέμ, 15/20/2015
Image: Διεύρυνση της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων Δήμου Ιεράπετρας

Τη διεύρυνση της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων από ενδεκαμελή σε δεκατετραμελή αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας στην τελευταία συνεδρίασή του.

Η απόφαση ελήφθη μετά από σε έντονους αρκετές φορές τόνους συζήτηση. Οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας δεν ψήφιζαν υπέρ αιτιολογώντας τις θέσεις τους.
 
Εισηγητής του θέματος ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Τζιρβελάκης. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Ιεράπετρας.
 
Στην ψηφοφορία που ακολούθησε αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η διεύρυνση της Επιτροπής. Σε αυτήν θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι του Συνεταιρισμού «Φοίνικα» από τον Κουτσουρά και επιπλέον θα προστεθούν τα τρία μέλη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου. Το Δ.Σ. του τελευταίου αναμένεται να συνεδριάσει για να αποφασίσει τα μέλη και τους αναπληρωτές τους.
 
Με την ολοκλήρωση της συζήτησης ο κ. Καλαντζάκης επεσήμανε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο και ο ίδιος και ως αγρότης και ως Δήμαρχος στηρίζουν το Σύλλογο και τον αγροτικό κόσμο του Δήμου της Ιεράπετρας.
 
ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ
anatolh.com